Clique

101 - Clique default casting

What steps will reproduce the problem?
1. Bind Key
2. Set to default
3. Cast bound spell on any unit frame and won't cast

What is the expected output? What do you see instead? I've cleared all binds and reset, and I've reinstalled clique. Same results. I've disabled grid and tried using the wow raid frames. No luck. I feel like I'm missing a small detail.

What version of the product are you using? v50200-1.0.4

Do you have an error log of what happened? No errors

Please provide any additional information below.

User When Change
Annbry Apr 21, 2013 at 01:54 UTC Create

You must login to post a comment. Don't have an account? Register to get one!

  • 5 comments
  • Avatar of Cladhaire Cladhaire Apr 22, 2013 at 13:11 UTC - 0 likes

    No,

    /run CliqueDB3 = {}
    /reload
    

    That should fix the issue, but you will need to set up your bindings again.

  • Avatar of Annbry Annbry Apr 22, 2013 at 13:07 UTC - 0 likes

    Okay, I've done some more reading and found the bug, but I can't find a fix. Should I download another version?

  • Avatar of Annbry Annbry Apr 22, 2013 at 12:49 UTC - 0 likes

    Message: Interface\AddOns\Clique\Clique.lua:537: Invalid action type: 'togglemenu' Time: 04/22/13 07:47:47 Count: 1 Stack: [C]: in function `error' Interface\AddOns\Clique\Clique.lua:537: in function `GetClickAttributes' Interface\AddOns\Clique\Clique.lua:107: in function `Initialize' Interface\AddOns\Clique\AddonCore.lua:135: in function `handler' Interface\AddOns\Clique\AddonCore.lua:93: in function <Interface\AddOns\Clique\AddonCore.lua:89>

    Locals: (*temporary) = "Invalid action type: 'togglemenu'"

  • Avatar of Annbry Annbry Apr 21, 2013 at 19:09 UTC - 0 likes

    I've bound Flash heal to F, Renew to R, PW: S to Scroll up, and Penance to Scroll down. I've tried it against the player frame and target frames.

    I only started having issues recently after taking a short break on my priest. I've never had issues with the target casting, but when I use any of these bound spells over the frames, it casts on myself only. My mouse button 4 and 5 and stopped working completely. I had them bound with heals.

    I try to get the pics when I get back online.

  • Avatar of Cladhaire Cladhaire Apr 21, 2013 at 06:44 UTC - 0 likes

    I can't reproduce this so, so I'm not sure what to tell you. Can you tell me EXACTLY what you have bound and EXACTLY what key you have bound it to. Can you show me a screenshot of your binding screen? Can you try it against the player and target frame?

    Can you go into Interface Options -> Display -> Show Lua Errors and make sure that is enabled, in case there is something else weird going on?

    I'll do what I can to help...

  • 5 comments

Facts

Reported
Apr 21, 2013
Status
New - Issue has not had initial review yet.
Type
Defect - A shortcoming, fault, or imperfection
Priority
Medium - Normal priority.
Votes
0

Reported by

Possible assignees