Clique

98 - Clique doesn't register unit frames correctly.

What steps will reproduce the problem?
1. Clique doesn't register unit frames correctly.
2.
3.

What is the expected output? What do you see instead?
When using Clique normally, the Mouseover clicks don't work any more when hovering over unit frames (Blizzard standard and Shadow Unitframes both don't work)
I have set Clique to use certain healing skills, when I mouseover unit frames. It worked fine yesterday. Today, it stopped working for an unknown reason and as long as I hover over unit frames, no input is registered. That means for example, that even when I target a player, I can't heal them as long as I mouseover. When I move the mouse off the unit frames, it heals my target.

I then tried putting all unit frames on the Frame Blacklist, which fixed the problem. As long as I leave all frames on the blacklist Clique functions normally. When I remove frames from the Blacklist, it stops working.

What version of the product are you using?
Clique v50200-1.0.4

Do you have an error log of what happened?

Please provide any additional information below.

User When Change
Endarion169 Apr 01, 2013 at 19:43 UTC Create

You must login to post a comment. Don't have an account? Register to get one!

  • 2 comments
  • Avatar of Cladhaire Cladhaire Apr 02, 2013 at 09:59 UTC - 0 likes

    I'm not entirely sure what you mean. Could you please clarify what bindings you have set (precisely, including which bind sets they are in)?

  • Avatar of Endarion169 Endarion169 Apr 01, 2013 at 20:30 UTC - 0 likes

    A mistake in my original report. Adding the unit frames to the Blacklist does not fix the issue.

    It seems, that mouseover clicks are simply not registering.

  • 2 comments

Facts

Reported
Apr 01, 2013
Status
New - Issue has not had initial review yet.
Type
Defect - A shortcoming, fault, or imperfection
Priority
Medium - Normal priority.
Votes
0

Reported by

Possible assignees