Galvin's UnitBars

9 - Runic Corruption

What steps will reproduce the problem?
1. Being in Blood spec on a DK (Not sure how it works in frost and Unholy. Didn't have time to really test it.)
2. Selecting the Talent Runic Corruption as Lvl 75 Talent.
3. Hitting a Dummy to proc activate Runic Corruption.

What is the expected output?
Since the rune regeneration speed increases, the runes should fill up faster.

What do you see instead?
No increase of the refill animation.

What version of the product are you using?
2.01

Do you have an error log of what happened?
No

Please provide any additional information below.
Since I wanted to see if I could replace Umber Runes with your addon, I had both active at the same time.
In the Umber Runes display I saw the mentioned animation.

User When Change
Galvin May 05, 2014 at 22:25 UTC Changed status from Replied to Fixed
Triemer May 05, 2014 at 18:15 UTC Changed status from Waiting to Replied
Galvin May 04, 2014 at 21:07 UTC Changed status from Fixed to Waiting
Galvin Apr 17, 2014 at 06:27 UTC Changed status from Accepted to Fixed
Galvin Mar 08, 2014 at 02:03 UTC Changed status from New to Accepted
Triemer Mar 07, 2014 at 23:02 UTC Create

You must login to post a comment. Don't have an account? Register to get one!

  • 10 comments
  • Avatar of Galvin Galvin May 05, 2014 at 22:24 UTC - 0 likes

    @Triemer: Go

    Thanks, i'll close this ticket.

  • Avatar of Triemer Triemer May 05, 2014 at 18:15 UTC - 0 likes

    Just tested it a complete LFR, didn't see any problems.

  • Avatar of Galvin Galvin May 04, 2014 at 21:00 UTC - 0 likes

    @Triemer: Go

    Found the bug, 2.05 beta will be up shortly. Let me know if its fixed, from my testing looks like its working correctly now.

  • Avatar of Triemer Triemer May 02, 2014 at 09:32 UTC - 0 likes

    Yep does definitly what u said. Bar speed increases when the buff is up. So the runic corruption for the bar layout is fixed.

    On the other hand when runic corruption procs the rune symbol/icon still jumps to a completely filled rune even tough it isn't.

    don't know how it works but maybe u can fix it by applying the fix from the bars to the fill up animation overlay?

    Anyway, to summarize bars work fine now, runes only layout has the described problem.

  • Avatar of Galvin Galvin Apr 04, 2014 at 21:47 UTC - 0 likes

    A fix should be up shortly. I tested and appears to be working fine. When the buff is up the bars speed up. When the buff is off the bars go back to normal speed. I was lucky. The game does the math for this. So was 2 lines of code to change. Assuming I did it correctly :)

    Please let me know if its working correctly so I can close this ticket.

    Last edited Apr 04, 2014 by Galvin
  • Avatar of Galvin Galvin Mar 19, 2014 at 20:27 UTC - 0 likes

    @Triemer: Go

    I tested this again today. And I can't get it to do what you say. Send me a copy of your profile, maybe something is corrupted. A youtube video would help as well.

    How I tested this. When I saw the buff up, I would hit plague strike. I watched the default UI and my mod. The default UI didn't even show the faster regeneration.

    Does this buff increase the regeneration of runes already regenerating, or only new ones that you use after the buff is up?

    Something isn't right. Until I can understand how this works exactly, going to be a while before I can fix. My guess is when the buff is up the regeneration changes on the fly on existing and new runes regenerating. if this is the case its going to be tricky to fix. Let me know thanks.

  • Avatar of Triemer Triemer Mar 13, 2014 at 13:09 UTC - 0 likes

    I tested it again and this time I made the bars 200 width. When runic corruption procs the bar doesn't fill up faster, but the fill up animation just disappears even tough it shows 2 sec left on the bar.

    What you described happened to me too. But that is more random than anything. I saw bar with only 3 sec regeneration time even if runic corruption was not active.

  • Avatar of Galvin Galvin Mar 11, 2014 at 19:15 UTC - 0 likes

    I just tested this and it works fine. I saw bars with 3 secs and it went faster than the others. Try comparing against the UI. Or make a video. If I cant reproduce, can't fix.

  • Avatar of Triemer Triemer Mar 08, 2014 at 08:39 UTC - 0 likes

    Happens in both.

  • Avatar of Galvin Galvin Mar 08, 2014 at 01:14 UTC - 0 likes

    Does this happen when they're displayed as bars or just icons, or both?

  • 10 comments

Facts

Last updated
May 05, 2014
Reported
Mar 07, 2014
Status
Fixed - Developer made requested changes. QA should verify.
Type
Defect - A shortcoming, fault, or imperfection
Priority
Medium - Normal priority.
Votes
0

Reported by

Possible assignees