Guild2Guild

58 - Guild2Guild Failing to select a relay

Hey Jaxomuk

So i have been using Guild2Guild for a few months now between both of my guilds and it was working perfectly

WoW went down for maintnance last night but when it came back online the guild2guild was no longer working so i updated. Tried both the beta and the current version and for some reason everything is set just how it was it has been tripple checked and it registers the channels and passwords but its just not selecting the relays.
In the settings it reconizes the channels and the password is correct yet under current connections there is none. when i go to /g2g report it all checks out to be working.
Any ideas? Thanks

What version of the product are you using?
8.1.5 and tried 8.1.6. Issue started with 8.1.4

Do you have an error log of what happened?

Please provide any additional information below.

User When Change
Jaxomuk Apr 23, 2014 at 21:02 UTC Changed status from New to Started
pathos90210 Feb 19, 2014 at 10:13 UTC Create

You must login to post a comment. Don't have an account? Register to get one!

  • 3 comments
  • Avatar of canadaace canadaace Jun 30, 2014 at 20:32 UTC - 0 likes

    Hello Jaxomuk I am recently on a connected realm and trying to use guild to guild with a guild on the connected realm. We have tried 8.1.5 and the latest beta 8.1.6 r8. Going through the setup we can get it to recognize on both sides the allied guild and use the same relay channel but as decribed above it does not select any relay connections between the two guilds. Also tried to do the exact same setup with the exact same outcome of guilds on the same server not the connected ones and get the same result all options are recognized but the relay connection stays blank. I hope this could potentially narrow your troubleshooting down great work and keep it up awsome addon!

  • Avatar of Jaxomuk Jaxomuk May 07, 2014 at 12:08 UTC - 0 likes

    I am aware of the Issue and as it is looking like a full rewrite please be patient I am working on it as quickly as possible

  • Avatar of Kateuk Kateuk Mar 05, 2014 at 21:05 UTC - 0 likes

    We are having the same issue, it's just not selecting a relay any more. Doesn't matter what version and nobody has changed anything it's just not working since the last patch

  • 3 comments

Facts

Last updated
May 07, 2014
Reported
Feb 19, 2014
Status
Started - Work on this issue has begun.
Type
Defect - A shortcoming, fault, or imperfection
Priority
Medium - Normal priority.
Votes
1

Reported by

Possible assignees