152 - item bar not updating

What steps will reproduce the problem?
since last patch items frozen on bar
drop item unto bar, icon changes, but old item is actually there
before patch hearthstone on button, drop cookie on button, cookie appears, click cookie, your hearthing (and the hearth icon reappears)

What is the expected output? What do you see instead?

What version of the product are you using?

Do you have an error log of what happened?
no actual error

Please provide any additional information below.
same on all clients
purged specific saved variables, tried on other server team, same issue

User When Change
ebonyfaye Jan 25, 2015 at 21:44 UTC Changed type from Defect to Other

Changed status from Accepted to Declined
Jafula Feb 15, 2013 at 08:21 UTC Changed status from New to Accepted
hpavc Dec 14, 2012 at 10:46 UTC Create

You must login to post a comment. Don't have an account? Register to get one!

  • Avatar of ebonyfaye ebonyfaye Jan 25, 2015 at 21:44 UTC - 0 likes

    cleaning out tickets up

  • Avatar of Hacron Hacron Jul 01, 2014 at 16:09 UTC - 0 likes

    I have the same kind off problemos.

    Slave accounts.icons staying the same ===== (keybind's work on all slaves)
    • chancing icons to the bar from a slave account changes everyone's icons.
    Master account ======. (keybind's not working, only clicking the icons work)
    • chancing icons from master bar has no effect on any of the slaves icon's. slave changes, master not
  • Avatar of hpavc hpavc May 25, 2013 at 05:37 UTC - 0 likes

    Yes, thank you very much

  • Avatar of Jafula Jafula May 25, 2013 at 05:33 UTC - 0 likes

    hpavc, do you consider this fixed now with the new clear all command?

  • Avatar of Jafula Jafula Feb 15, 2013 at 08:22 UTC - 0 likes

    Hmmm, seems to work for me. I'll add a clear command to remove all items from the bar, let's see if that helps you two any.

  • Avatar of Owltoid Owltoid Feb 03, 2013 at 22:01 UTC - 0 likes

    Hi Jafula - I'm having the same issue as HPAVC. The item bar for my new team is not updating. If I put an item on the bar, everything looks fine, but the slaves to not put the same item on their bar. Also, when I switch to another toon and switch back, that item I had put on the bar disappears and the original item that it replaced is there instead.



Last updated
Jan 25, 2015
Dec 14, 2012
Declined - We decided not to take action on this ticket.
Other - Some other kind of issue
Medium - Normal priority.

Reported by

Possible assignees