protwarbar

1 - Protwarbar Ace3 breaks other addons

What steps will reproduce the problem?
1.Run Protwarbar
2.Run MorgDKP2
3. Try to open MorgDKP2 ace3 menu

What is the expected output? What do you see instead?
MorgDKP2 ace3 menu should not throw LUA errors. It does.

What version of the product are you using?
0.7.4

Do you have an error log of what happened?
Message: ...nfig-3.0\AceConfigDialog-3.0\AceConfigDialog-3.0.lua:1803 AceConfigRegistry-3.0:ValidateOptionsTable(): MorgDKP2.args.modules.args.Syncing.type expected a string, got a nil
Time: 03/12/13 18:41:50
Count: 1
Stack: [C]: ?
[C]: ?
...-3.0\AceConfigRegistry-3.0\AceConfigRegistry-3.0.lua:50 in function <...-3.0\AceConfigRegistry-3.0\AceConfigRegistry-3.0.lua:45
...-3.0\AceConfigRegistry-3.0\AceConfigRegistry-3.0.lua:203 in function <...-3.0\AceConfigRegistry-3.0\AceConfigRegistry-3.0.lua:196
...-3.0\AceConfigRegistry-3.0\AceConfigRegistry-3.0.lua:231 in function <...-3.0\AceConfigRegistry-3.0\AceConfigRegistry-3.0.lua:196
...-3.0\AceConfigRegistry-3.0\AceConfigRegistry-3.0.lua:231 in function <...-3.0\AceConfigRegistry-3.0\AceConfigRegistry-3.0.lua:196
...-3.0\AceConfigRegistry-3.0\AceConfigRegistry-3.0.lua:259 in function `ValidateOptionsTable'
...-3.0\AceConfigRegistry-3.0\AceConfigRegistry-3.0.lua:300 in function `app'
...nfig-3.0\AceConfigDialog-3.0\AceConfigDialog-3.0.lua:1803 in function `Open'
Interface\AddOns\MorgDKP2\Core.lua:277 in function `LoadOptionsSlash'
Interface\AddOns\MorgDKP2\Modules\LDBPlugin.lua:79 in function `OnClick'
...tlasLoot_Loader\Libs\LibDBIcon-1.0\LibDBIcon-1.0.lua:143 in function <...tlasLoot_Loader\Libs\LibDBIcon-1.0\LibDBIcon-1.0.lua:143
[C]: ?

Locals:

Please provide any additional information below.
Hi,
I understand that it might seem odd that I post a bug about MorgDKP (and possibly other addons) breaking here, but I have a reason for it.

It seems to be related to your update of the ace3 libs. Now, the weird thing is that the latest ace3 libs by themselves do NOT cause this to happen.
I even took the libs straight out of protwarbar and used them both as loose files and as libs in MorgDKP2, and this still does not happen. This only happens if protwarbar itself also run.

I have not yet seen any other addons that breaks because of protwarbar, and as such I can understand if this would be difficult to troubleshoot as another addon is involved. I just thought i's give a heads up.

User When Change
lemaneth Apr 16, 2013 at 21:00 UTC
lemaneth Mar 12, 2013 at 22:43 UTC
nosscire Mar 12, 2013 at 18:48 UTC Create

You must login to post a comment. Don't have an account? Register to get one!

  • 2 comments
  • Avatar of lemaneth lemaneth Apr 16, 2013 at 21:00 UTC - 0 likes

    Due to a fault in the icons options module, there was a global leak for the options table, this interfered with the MorgDKP2 options.

    The issue has been solved, expect an alpha release with the fix in place shortly.

  • Avatar of lemaneth lemaneth Mar 12, 2013 at 22:46 UTC - 0 likes

    Thanks for taking the time to post the report.

    I'll install MorgDKP2 in the next few days an see if I can reproduce the issue and or prevent it.

  • 2 comments

Facts

Last updated
Apr 16, 2013
Reported
Mar 12, 2013
Status
Fixed - Developer made requested changes. QA should verify.
Type
Defect - A shortcoming, fault, or imperfection
Priority
Medium - Normal priority.
Votes
0

Reported by

Possible assignees