Raid Target Icons & Flares

RaidTargetIcon

A simple raid target and flare marker you can move anywhere you want, set horizontally or vertically, with an auto fade when the mouse is not over.
By default the flare module is switch on auto.

RaidTargetIcon commands : /rti <argument> #value

  • <horizontal> : switch to horizontal mode.
  • <vertical> : switch to vertical mode.
  • <minalpha> #value(>0 and <1) : set minimum alpha (no mouse over).
  • <maxalpha> #value(>0 and <1) : set maximal alpha (mouse over).
  • <scale> #value(>0) : set scale. (default 0.5)
  • <flarescale> #value(>0) : set flare scale. (default 0.9)
  • <lock> : lock RaidTargetIcon.
  • <unlock> : unlock RaidTargetIcon.
  • <center> : reset position to the center of the screen.
  • <flare> #hide/show/auto : show or hide the flare module (usable only in raid with promot or in party).

You must login to post a comment. Don't have an account? Register to get one!

  • 7 comments
  • Avatar of Aporakh Aporakh Aug 25, 2011 at 05:19 UTC - 0 likes

    @Twopro: Go

    Apparently it seems to be my fault.

    I forget to uncomment a line that checks for the variable in "WTF / .... / SavedVariables / RaidTargetIcon.lua".

    Correted in the next version, "needs approval statut"

  • Avatar of Twopro Twopro Aug 19, 2011 at 16:42 UTC - 0 likes

    okay, i'm going to run !swatter to see if i can't find what the deal is. cause this morning i lead a 25bh raid and the raid target icon flares were working for me but once my group and i entered bh 25 got infront of the boss it didn't work but after asking someone to do it for me via giving someone assist like enabled me to use flares. i don't know if this is like a safety net for blizzard to not allow raid target icons in battle grounds/single lead raid or just a bug from my other addons.

    i'm banking on a combo of both but i'm running !swtter and i'll let you know what i find.

  • Avatar of Aporakh Aporakh Aug 19, 2011 at 09:00 UTC - 0 likes

    I have tested with Xperl + Error Monster + HideUnitFrames and i haven't any problem.

    Try to desactivate Error Monster and activate Lua error in Wow menu / interface / help.

    Hoping that it shows something.

    PS : Delete World of Warcraft\WTF\Account\YourAccount\SavedVariables\RaidTargetIcon.lua
    And why not :
    World of Warcraft\WTF\Account\YourAccount\YourServer\YourCharacter(s)\SavedVariables\RaidTargetIcon.lua

  • Avatar of Twopro Twopro Aug 19, 2011 at 04:39 UTC - 0 likes

    so weird, you won't believe this. i re-enabled error monster now and RTI addon still works i don't know what to think now but i can't get the flares to show no matter how many times i enter /rti flare show.

    my only thoughts on this matter is that unit hide blizzard frames or error monster auto conflicts with your addon unless you run RTI first before others but i don't see why that'd make a difference but it does somehow.

    but it still doesn't make sense why i got an xperl error over it. but ya what option on xperl would cause this to happen? i can check on that

    but yeah, i have a few hide frames addons i use 1 but which would you recommend? HideBlizzz, hidebossframes,hideparty or hideunitframes. i'm using hideunitframes right now cause it has all options in 1. i don't use xperl party cause i use docnameplates i really don't need to see other player's frames during pvp unless im killing that person.

    Last edited Aug 19, 2011 by Twopro
  • Avatar of Twopro Twopro Aug 19, 2011 at 04:33 UTC - 0 likes

    only frames addon that im running besides xperl is ouf 1.3.28and ouf d3orbs light that mistra created. Hideunitframes, and im running

    xperl unit frames xperl options xperl target xperl target's target.

    okay, it seems that an addon called "Error monster" is preventing the flare options on my ui cause i just diabled it and now i can click on flares and use that feature properly

    http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/error-monster.aspx

    but however, my flare icons options aren't showing i had it working earlier.

    every time i enter /rti show flare nothing happens.

  • Avatar of Aporakh Aporakh Aug 19, 2011 at 02:17 UTC - 0 likes

    Hello, i have just tested with Xperl r563 and i haven't your problem. I have never used Xperl so it's the default configuration and i have desactivated all the other addons, i have looking in the xperl menu and the only option that maybe interfered with my addon is "Also hide default raid manager (this also break/taints raid frames)" but i have try with and without this option and it still work normaly as you can see in the screen that i uploaded.

    Maybe it's a third addon that interfere with xperl and mine, you haven't an other addon in relation with raid frames or icons ?

  • Avatar of Twopro Twopro Aug 18, 2011 at 23:20 UTC - 0 likes

    hey dude can you take a look at a new problem i've found. i joined a battle grounds game, i'm Lead. i throw down a few raid icons, i go off to Water works, come back to mine later in the game. i select raid flares to throw down again and this is the msg i received.

    Xperl has been blocked from an action only available to the blizzard UI. You can disable this addon and release UI.

    what doesn't make sense is i'm using your addon to set raid icon flares not xperl. anyways, if you could look into this cause i downloaded raid target icon like an hour after you updated and its been working up to this point literary.

  • 7 comments

Facts

Date created
Aug 14, 2011
Categories
Last update
Mar 04, 2013
Development stage
Release
Language
  • enUS
  • frFR
License
All Rights Reserved
Curse link
Raid Target Icons & Flares
Downloads
14,158
Recent files

Authors