Titan Panel [Wintergrasp]

14 - Error upon Log In

What steps will reproduce the problem?
1. Logging into my toon
2.
3.

What is the expected output? What do you see instead? I don't want to see any kind of debugging error. I'd just like my game to function as normal.

What version of the product are you using? The most current, 1.1.0.9

Do you have an error log of what happened? Yes

Please provide any additional information below.
Date: 2009-06-21 23:41:02
ID: 1
Error occured in: Global
Count: 1
Message: ..\AddOns\TitanWG\TitanWG.lua line 704:
   table index is nil
Debug:
   [C]: ?
   TitanWG\TitanWG.lua:704 TitanWG_requestWGSync()
   TitanWG\TitanWG.lua:206 TitanPanelTitanWGButton_OnEvent()
   [string "*:OnEvent"]:1:
   [string "*:OnEvent"]:1

User When Change
Rothpada Jun 22, 2009 at 16:39 UTC Changed status from Fixed to Verified
Rothpada Jun 22, 2009 at 05:22 UTC Changed status from Started to Fixed
Rothpada Jun 22, 2009 at 04:58 UTC Changed status from New to Started
JLBurnett04 Jun 22, 2009 at 03:47 UTC Create

You must login to post a comment. Don't have an account? Register to get one!

  • 1 comment
  • Avatar of Rothpada Rothpada Jun 22, 2009 at 04:59 UTC - 0 likes

    I made a mistake putting together 1.1.0.9 and it didn't include my workaround for this issue. I have uploaded 1.1.0.10 now.

  • 1 comment

Facts

Last updated
Jun 22, 2009
Reported
Jun 22, 2009
Status
Verified - QA has verified that the fix has worked.
Type
Defect - A shortcoming, fault, or imperfection
Priority
Medium - Normal priority.
Votes
0
Component
TitanWG

Reported by

Possible assignees