TradeSkillMaster_ItemTracker

18 - Lua error on login

What steps will reproduce the problem?
1. logging on a toon
2.
3.

What is the expected output? What do you see instead?
no lua error. An lua error and it keeps coming back. Also now missing tooltips.

What version of the product are you using?
v1.2.5

Do you have an error log of what happened?
Date: 01/28/13 13:42:54
Message:  ...lMaster_ItemTracker\TradeSkillMaster_ItemTracker.lua:109 bad argument #1 to 'pairs' (table expected, got nil)
Stack:
[C]: <pairs>
TSM_ItemTracker.lua:109 <TradeSkillMaster_ItemTracker.lua:57
[string "safecall Dispatcher[1]"]:9: <[string "safecall Dispatcher[1]"]:5>
...\AddOns\DataStore\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:514 <InitializeAddon>
...\AddOns\DataStore\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:629 <AceAddon-3.0.lua:621
Locale: enUS
Addons:
    _NPCScan (5.0.0.5)
    ACP (3.4.1)
    Altoholic (r128)
    Auctionator (3.1.2)
    BankItems (v50003)
    BankStack (v29)
    DataStore (r38)
    GatherMate2 (1.23.1)
    gBanker (12)
    HealBot_br (5.1.0.3)
    HealBot_cn (5.1.0.4)
    HealBot_fr (5.1.0.3)
    HealBot_de (5.1.0.1)
    HealBot_hu (5.1.0.1)
    HealBot_it (5.1.0.3)
    HealBot_kr (5.1.0.1)
    HealBot_MountsPets (5.1.0.3)
    HealBot_ru (5.1.0.1)
    HealBot_es (5.1.0.1)
    HealBot_tw (5.1.0.1)
    HealBot_Tips (5.1.0.1)
    Jamba (release-5.1.1)
    Jamba-AdvancedLoot (release-5.1.1)
    Jamba-Sell (release-5.1.1)
    Logging (1.0)
    MailOpener (v1.2.16
    RaidTracker (2.4.22)
    ReforgeLite (v1.23
    SharedMedia (r183)
    SharedMediaAdditionalFonts (1.0.13)
    TheUndermineJournal (2.3)
    TheUndermineJournalGE (2.3.20130114)
    TomTom (v50100-1.0.2)
    TrueItemLevel ()
    TrueItemLevel_group ()
    WeakAuras (1.4.7.8)
    WeakAurasModelPaths (1.4.7.8)
    WeakAurasOptions (1.4.7.8)
    WeakAurasTutorials (1.4.7.8)
    TSM (v1.5.13
    TSM_Accounting (v1.2.3)
    TSM_AuctionDB (v1.3.15
    TSM_Auctioning (v1.2.21
    TSM_Crafting (v1.1.14
    TSM_Destroying (v1.2.7)
    TSM_ItemTracker (v1.2.5)
    TSM_Mailing (v1.0.10
    TSM_PriceReply (0.1)
    TSM_Shopping (v1.3.13
    TSM_Warehousing (v1.4.7)
    TSM_WoWuction (v1.2.8)
    DBM-Brawlers (5.1.0-157-g9e2a67c)

Now it also display's this error...

Date: 01/30/13 14:39:45
Message:  ...lMaster_ItemTracker\TradeSkillMaster_ItemTracker.lua:109 bad argument #1 to 'pairs' (table expected, got nil)
Stack:
[C]: <pairs>
TSM_ItemTracker.lua:109 <TradeSkillMaster_ItemTracker.lua:57
[string "safecall Dispatcher[1]"]:9: <[string "safecall Dispatcher[1]"]:5>
Interface\AddOns\Ace3\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:514 <InitializeAddon>
Interface\AddOns\Ace3\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:629 <AceAddon-3.0.lua:621
Locale: enUS
Addons:
    _NPCScan (5.0.0.5)
    ACP (3.4.1)
    Altoholic_Achievements (r128)
    Auctionator (3.1.2)
    BankItems (v50003)
    BankStack (v29)
    DataStore_Achievements (r25)
    GatherMate2 (1.23.1)
    gBanker (12)
    HealBot_br (5.1.0.3)
    HealBot_cn (5.1.0.4)
    HealBot_fr (5.1.0.3)
    HealBot_de (5.1.0.1)
    HealBot_hu (5.1.0.1)
    HealBot_it (5.1.0.3)
    HealBot_kr (5.1.0.1)
    HealBot_MountsPets (5.1.0.3)
    HealBot_ru (5.1.0.1)
    HealBot_es (5.1.0.1)
    HealBot_tw (5.1.0.1)
    HealBot_Tips (5.1.0.6)
    Jamba (release-5.1.1)
    Jamba-AdvancedLoot (release-5.1.1)
    Jamba-Sell (release-5.1.1)
    Ace3 (Release-r1061)
    Logging (1.0)
    MailOpener (v1.2.16
    RaidTracker (2.4.22)
    ReforgeLite (v1.23
    SharedMedia (r183)
    SharedMediaAdditionalFonts (1.0.13)
    TheUndermineJournal (2.3)
    TheUndermineJournalGE (2.3.20130128)
    TomTom (v50100-1.0.2)
    TrueItemLevel ()
    TrueItemLevel_group ()
    WeakAuras (1.4.7.8)
    WeakAurasModelPaths (1.4.7.8)
    WeakAurasOptions (1.4.7.8)
    WeakAurasTutorials (1.4.7.8)
    TSM (v1.5.13
    TSM_Accounting (v1.2.3)
    TSM_AuctionDB (v1.3.15
    TSM_Auctioning (v1.2.21
    TSM_Crafting (v1.1.14
    TSM_Destroying (v1.2.7)
    TSM_ItemTracker (v1.2.5)
    TSM_Mailing (v1.0.10
    TSM_PriceReply (0.1)
    TSM_Shopping (v1.3.13
    TSM_Warehousing (v1.4.7)
    TSM_WoWuction (v1.2.8)
    DBM-Brawlers (5.1.0-231-g0b5da57)

And another one about tooltips will add when it happens again.

Date: 01/30/13 16:39:04
Message:  ...AddOns\TradeSkillMaster_ItemTracker\Modules\data.lua:305 attempt to index field 'items' (a nil value)
Stack:
Interface\AddOns\Auctionator\AtrErrorInspector.lua:106 <AtrErrorInspector.lua:51
TSM_ItemTracker\Modules\data.lua:305 <GetGuildTotal>
TSM_ItemTracker.lua:122 <TradeSkillMaster_ItemTracker.lua:116
TSM\Util\Tooltips.lua:22 <LoadTooltip>
TSM\Util\Tooltips.lua:13 <callback>
TSM\Libs\LibExtraTip\LibExtraTip.lua:102 <LibExtraTip.lua:87
TSM\Libs\LibExtraTip\LibExtraTip.lua:148 <h>
TSM\Libs\LibExtraTip\LibExtraTip.lua:333 <LibExtraTip.lua:329
Interface\AddOns\Altoholic\Tooltip.lua:558 <Tooltip.lua:556
TSM\Libs\LibExtraTip\LibExtraTip.lua:290 <SetBagItem>
Interface\FrameXML\ContainerFrame.lua:815 <ContainerFrameItemButton_OnEnter>
[string "*:OnEnter"]:1: <[string "*:OnEnter"]:1>
Locale: enUS
Addons:
    _NPCScan (5.0.0.5)
    ACP (3.4.1)
    Altoholic (r128)
    Auctionator (3.1.2)
    BankItems (v50003)
    BankStack (v29)
    ClassTimer (2.3.50100.2)
    DataStore (r38)
    GatherMate2_Data (v14.6)
    gBanker (12)
    HealBot_br (5.1.0.3)
    HealBot_cn (5.1.0.4)
    HealBot_fr (5.1.0.3)
    HealBot_de (5.1.0.1)
    HealBot_hu (5.1.0.1)
    HealBot_it (5.1.0.3)
    HealBot_kr (5.1.0.1)
    HealBot_MountsPets (5.1.0.3)
    HealBot_ru (5.1.0.1)
    HealBot_es (5.1.0.1)
    HealBot_tw (5.1.0.1)
    HealBot_Tips (5.1.0.6)
    Inventorium (v1.0.1-ALPHA)
    Jamba-AdvancedLoot (release-5.1.1)
    Ace3 (Release-r1061)
    Logging (1.0)
    MailOpener (v1.2.16
    OneClickEnchantScroll (9)
    oRA3 (r547)
    Quartz (3.1.1)
    RaidTracker (2.4.22)
    Recount (v5.1.0b release)
    ReforgeLite (v1.23
    SharedMedia (r183)
    SharedMediaAdditionalFonts (1.0.13)
    TheUndermineJournal (2.3)
    TheUndermineJournalGE (2.3.20130128)
    TomTom (v50100-1.0.2)
    TrueItemLevel ()
    TrueItemLevel_group ()
    WeakAuras (1.4.7.8)
    WeakAurasModelPaths (1.4.7.8)
    WeakAurasOptions (1.4.7.8)
    WeakAurasTutorials (1.4.7.8)
    TSM (v1.5.13
    TSM_Accounting (v1.2.3)
    TSM_AuctionDB (v1.3.15
    TSM_Auctioning (v1.2.21
    TSM_Crafting (v1.1.14
    TSM_Destroying (v1.2.7)
    TSM_ItemTracker (v1.2.5)
    TSM_Mailing (v1.0.10
    TSM_PriceReply (0.1)
    TSM_Shopping (v1.3.13
    TSM_Warehousing (v1.4.7)
    TSM_WoWuction (v1.2.8)
    DBM-Core (5.1.0-231-g0b5da57)

this one above

Please provide any additional information below.
I have two account originally it was only coming up on one then i lost tool tips on both and now after updating all addons referred to in the error it comes up on both.

User When Change
sapu94 Jul 29, 2013 at 03:43 UTC
elsweyr1 Jan 30, 2013 at 16:40 UTC Changed description:
  And another one about tooltips will add when it happens again.

+ Date: 01/30/13 16:39:04
+ Message:  ...AddOns\TradeSkillMaster_ItemTracker\Modules\data.lua:305: attempt to index field 'items' (a nil value)
+ Stack:
+ Interface\AddOns\Auctionator\AtrErrorInspector.lua:106: <AtrErrorInspector.lua:51>
+ TSM_ItemTracker\Modules\data.lua:305: <GetGuildTotal>
+ TSM_ItemTracker.lua:122: <TradeSkillMaster_ItemTracker.lua:116>
+ TSM\Util\Tooltips.lua:22: <LoadTooltip>
+ TSM\Util\Tooltips.lua:13: <callback>
+ TSM\Libs\LibExtraTip\LibExtraTip.lua:102: <LibExtraTip.lua:87>
+ TSM\Libs\LibExtraTip\LibExtraTip.lua:148: <h>
+ TSM\Libs\LibExtraTip\LibExtraTip.lua:333: <LibExtraTip.lua:329>
+ Interface\AddOns\Altoholic\Tooltip.lua:558: <Tooltip.lua:556>
+ TSM\Libs\LibExtraTip\LibExtraTip.lua:290: <SetBagItem>
+ Interface\FrameXML\ContainerFrame.lua:815: <ContainerFrameItemButton_OnEnter>
+ [string "*:OnEnter"]:1: <[string "*:OnEnter"]:1>
+ Locale: enUS
+ Addons:
+     _NPCScan (5.0.0.5)
+     ACP (3.4.1)
+     Altoholic (r128)
+     Auctionator (3.1.2)
+     BankItems (v50003)
+     BankStack (v29)
+     ClassTimer (2.3.50100.2)
+     DataStore (r38)
+     GatherMate2_Data (v14.6)
+     gBanker (12)
+     HealBot_br (5.1.0.3)
+     HealBot_cn (5.1.0.4)
+     HealBot_fr (5.1.0.3)
+     HealBot_de (5.1.0.1)
+     HealBot_hu (5.1.0.1)
+     HealBot_it (5.1.0.3)
+     HealBot_kr (5.1.0.1)
+     HealBot_MountsPets (5.1.0.3)
+     HealBot_ru (5.1.0.1)
+     HealBot_es (5.1.0.1)
+     HealBot_tw (5.1.0.1)
+     HealBot_Tips (5.1.0.6)
+     Inventorium (v1.0.1-ALPHA)
+     Jamba-AdvancedLoot (release-5.1.1)
+     Ace3 (Release-r1061)
+     Logging (1.0)
+     MailOpener (v1.2.16)
+     OneClickEnchantScroll (9)
+     oRA3 (r547)
+     Quartz (3.1.1)
+     RaidTracker (2.4.22)
+     Recount (v5.1.0b release)
+     ReforgeLite (v1.23)
+     SharedMedia (r183)
+     SharedMediaAdditionalFonts (1.0.13)
+     TheUndermineJournal (2.3)
+     TheUndermineJournalGE (2.3.20130128)
+     TomTom (v50100-1.0.2)
+     TrueItemLevel ()
+     TrueItemLevel_group ()
+     WeakAuras (1.4.7.8)
+     WeakAurasModelPaths (1.4.7.8)
+     WeakAurasOptions (1.4.7.8)
+     WeakAurasTutorials (1.4.7.8)
+     TSM (v1.5.13)
+     TSM_Accounting (v1.2.3)
+     TSM_AuctionDB (v1.3.15)
+     TSM_Auctioning (v1.2.21)
+     TSM_Crafting (v1.1.14)
+     TSM_Destroying (v1.2.7)
+     TSM_ItemTracker (v1.2.5)
+     TSM_Mailing (v1.0.10)
+     TSM_PriceReply (0.1)
+     TSM_Shopping (v1.3.13)
+     TSM_Warehousing (v1.4.7)
+     TSM_WoWuction (v1.2.8)
+     DBM-Core (5.1.0-231-g0b5da57)
+
+ this one above
+
  Please provide any additional information below.
elsweyr1 Jan 30, 2013 at 14:50 UTC Changed description:
  3.

  What is the expected output? What do you see instead?
- no lua error. An lua error and it keeps coming back.
+ no lua error. An lua error and it keeps coming back. Also now missing tooltips.
  What version of the product are you using?
----------------------------------------
      TSM_WoWuction (v1.2.8)
      DBM-Brawlers (5.1.0-157-g9e2a67c)

+ Now it also display's this error...
+
+ Date: 01/30/13 14:39:45
+ Message:  ...lMaster_ItemTracker\TradeSkillMaster_ItemTracker.lua:109: bad argument #1 to 'pairs' (table expected, got nil)
+ Stack:
+ [C]: <pairs>
+ TSM_ItemTracker.lua:109: <TradeSkillMaster_ItemTracker.lua:57>
+ [string "safecall Dispatcher[1]"]:9: <[string "safecall Dispatcher[1]"]:5>
+ Interface\AddOns\Ace3\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:514: <InitializeAddon>
+ Interface\AddOns\Ace3\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:629: <AceAddon-3.0.lua:621>
+ Locale: enUS
+ Addons:
+     _NPCScan (5.0.0.5)
+     ACP (3.4.1)
+     Altoholic_Achievements (r128)
+     Auctionator (3.1.2)
+     BankItems (v50003)
+     BankStack (v29)
+     DataStore_Achievements (r25)
+     GatherMate2 (1.23.1)
+     gBanker (12)
+     HealBot_br (5.1.0.3)
+     HealBot_cn (5.1.0.4)
+     HealBot_fr (5.1.0.3)
+     HealBot_de (5.1.0.1)
+     HealBot_hu (5.1.0.1)
+     HealBot_it (5.1.0.3)
+     HealBot_kr (5.1.0.1)
+     HealBot_MountsPets (5.1.0.3)
+     HealBot_ru (5.1.0.1)
+     HealBot_es (5.1.0.1)
+     HealBot_tw (5.1.0.1)
+     HealBot_Tips (5.1.0.6)
+     Jamba (release-5.1.1)
+     Jamba-AdvancedLoot (release-5.1.1)
+     Jamba-Sell (release-5.1.1)
+     Ace3 (Release-r1061)
+     Logging (1.0)
+     MailOpener (v1.2.16)
+     RaidTracker (2.4.22)
+     ReforgeLite (v1.23)
+     SharedMedia (r183)
+     SharedMediaAdditionalFonts (1.0.13)
+     TheUndermineJournal (2.3)
+     TheUndermineJournalGE (2.3.20130128)
+     TomTom (v50100-1.0.2)
+     TrueItemLevel ()
+     TrueItemLevel_group ()
+     WeakAuras (1.4.7.8)
+     WeakAurasModelPaths (1.4.7.8)
+     WeakAurasOptions (1.4.7.8)
+     WeakAurasTutorials (1.4.7.8)
+     TSM (v1.5.13)
+     TSM_Accounting (v1.2.3)
+     TSM_AuctionDB (v1.3.15)
+     TSM_Auctioning (v1.2.21)
+     TSM_Crafting (v1.1.14)
+     TSM_Destroying (v1.2.7)
+     TSM_ItemTracker (v1.2.5)
+     TSM_Mailing (v1.0.10)
+     TSM_PriceReply (0.1)
+     TSM_Shopping (v1.3.13)
+     TSM_Warehousing (v1.4.7)
+     TSM_WoWuction (v1.2.8)
+     DBM-Brawlers (5.1.0-231-g0b5da57)
+
+ And another one about tooltips will add when it happens again.
+
  Please provide any additional information below.
+ I have two account originally it was only coming up on one then i lost tool tips on both and now after updating all addons referred to in the error it comes up on both.
- I have two accounts and it does come up on my other account only the one where my main raid toon is and i think it has started to happen since changing talents/glyphs last night during a raid. Meaning that i had to switch off datastore to change glyph at one point.
-
elsweyr1 Jan 28, 2013 at 13:57 UTC Create

You must login to post a comment. Don't have an account? Register to get one!

  • 1 comment
  • Avatar of sapu94 sapu94 Jul 29, 2013 at 03:43 UTC - 0 likes

    Closing as TSM 2.0 is now in public beta (via TSM forums).

    Lead Developer and Director of TradeSkillMaster | @Sapu94 on Twitter

    "A good programmer is someone who always looks both ways before crossing a one-way street." Doug Linder

  • 1 comment

Facts

Last updated
Jul 29, 2013
Reported
Jan 28, 2013
Status
Declined - We decided not to take action on this ticket.
Type
Defect - A shortcoming, fault, or imperfection
Priority
Medium - Normal priority.
Votes
1

Reported by

Possible assignees