My aura timers disappear frequently after use #432


  • New
  • Defect
Open
Assigned to _ForgeUser6467353
  • _ForgeUser5586005 created this issue Nov 23, 2013

    What steps will reproduce the problem?
    1. Using an ability for which I have a power aura assigned to. The aura disappears (which it's supposed to) and the timer which wasn't the case before when I didn't have the additional power auras for MOP addon installed. The most common time is when I use the ability and don't have the resources (focus, rage, mana, etc...) to use the ability again immediately after use.
    2.
    3.

    What is the expected output? What do you see instead?
    The timer disappears and I have to look down to my action bar to see where the timer is from the standard wow interface. Defeats the purpose of having the addon.

    What version of the product are you using?
    I recently upgraded to the current power aura classic for MOP. Everything is up to date according to the curse client. This fixed a lot of issues I was having with the addon before but seems to have caused the issue I'm reporting now. No issues with the timers before.

    Do you have an error log of what happened?
    I wasn't able to copy the debug error message from my screen but did write down the part that seemed to apply to the timer. I hope I wrote it down correctly. It read as follows:

    Showtimer
    frame.Show()14 table 0000000034C91B90

    Please provide any additional information below.

  • _ForgeUser5586005 added the tags New Defect Nov 23, 2013

To post a comment, please login or register a new account.